Receptes · Sin categoría

Mouse de Crema Catalana

IMG_20160502_151929

Mouse de Crema Catalana

Recepta:

Ingredients

250 ml llet

c/s canyella an pols

c/s pell de llimona

100 sucre cremat

50 gr robells

6 gr gelatina

500 ml nata

Procediment:

    Fem una infusió amb la llet, la canyella i la llimona, un cop   infusionat , hi afegim el sucre cremat, i tot seguit fem una crema inglesa amb la llet infusionada i els robells.  Hidratem les fulles de gelatina i les afegim a la crema inglesa. Semimontem la nata, hi barreixem amb cura la crema inglesa.Fiquem la mouse al motlle i esperem que es refredi.  Bon profit!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s